Update се завръща в ефира на Bloomberg TV Bulgaria от 18 септември


Водещите на UpDate Елена Кирилова и Бойчо Попов. Снимка: Investor Media Group


Единственото в българския ефир технологично предаване Update ще продължи да информира, мотивира и вдъхновява зрителите в ефира на Bloomberg TV Bulgaria и тази есен. 


След заслужена лятна почивка предаването се завръща тази събота и неделя, от 19:30 часа. Харизматичните водещи гл. редактор на Investor.bg Бойчо Попов и Елена Кирилова,  редактор в Investor.bg, и този сезон ще продължат да срещат почитателите на иновациите и бизнес ентусиастите с интересни и мотивиращи личности и предприемачи, които създават високотехнологични решения, разнообразни изобретения за подобряване качеството на живот във всички сфери и последните новини от динамичния тех свят. 


В първото издание на предаването за високи технологии на 18 септември Мартин Кадинов, съосновател на TDB Play, ще разкаже какво е моментното състояние на гейминг пазара, как се разви той през последните месеци и има ли опасност за потенциалното отшумяване на бума на гейминга с отслабването на пандемията.


В неделя, 19 септември, предстои интересна среща с тримата млади съоснователи на стартъпа Foodobox – иновативната платформа, поставила си за цел да се бори с разхищението на храна в България. Те ще разкажат повече за това как се развива подобен проект, какви са началните инвестиции, каква сума ще се опита да набере Foodobox и кога ще излезе на печалба.


Всичко това и още много новини от необятния технологичен свят – следете в предаването Update – събота и неделя, от 19:30 часа по Bloomberg TV Bulgaria.