Последен шанс да гласувате на „Годишните награди на Imoti.net”


Снимка: Investor Media Group


Всеки, който ползва или е ползвал услугите на агенция за недвижими имоти, брокер или сайт за недвижими имоти, може да подкрепи своите фаворити като даде своя глас за тях в в „Годишните награди на Imoti.net”. Гласуването е онлайн – в платформата за излъчване на професионални събития Investor Media PRO, а крайният срок е 15 юни включително. 


Над 40 компании се регистрираха за участие и се борят за отличията в единствените национални награди за сектора на недвижимите имоти в общо 12 категории. Компетентно жури ще има трудната задача да определи победителите, а мнението на потребителите ще определи фаворитите в категориите „Агенция за недвижими имоти“, „Най-добър сайт на агенция“ и „Брокер на годината“. 


Въпреки корона кризата и затрудненията, които донесе тя за малкия и средния бизнес, най-много са номинациите на кандидатите в категорията „Агенция на годината – малък бизнес“, които включват фирми с до 5 брокера. Организаторите отчитат засилен интерес и към категориите „Най-динамично развиваща се агенция за недвижими имоти“ и „Най-добър сайт на агенция за недвижими имоти“, а тази година много нестандартни и интересни са предложенията за „Имот на годината“.


Сред кандидатите за „Брокер на годината“ конкуренцията е изключително силна и със сигурност ще затрудни журито. В категорията PropTech, която за втора година е сред наградите, тази година има повече и по-интересни предложения. За приза ще се борят стартъпи, предлагащи нови решения за виртуални огледи, за оценяване на недвижими имоти, както и за пропърти и фасилити мениджмънт, разкри в аванс за предаването „ИмоТиТе“ по Bloomberg TV Bulgaria мениджърът на Imoti.net Снежана Стойчева.


По време на участието й стана ясно, че някои технологични решения в областта на недвижимите имоти са успели да се възползват от пандемичната ситуация и дори да бъдат на вълната на кризата в последната година. Подробни и любопитни данни сподели в студиото основателят на PropTech България Силвия Павлова. Цялото участие може да гледате в ефира и на уебсайта на Bloomberg TV Bulgaria. Церемонията по награждаване на големите победители ще се проведе в началото на юли в София. Каузата, зад която застават организаторите от Imoti.net чрез конкурса, е да дадат признание и да насърчат компаниите и експертите, които с работата си утвърждават добрата репутация на бранша. Годишните награди на Imoti.net са единственият национален форум, който присъжда престижните награди за постиженията и коректността на компаниите и експертите в сектора


Годишните награди на Imoti.net се провеждат с партньорството на Пощенска банка и Национална асоциация на строителните предприемачи. 


Медийни партньори са Investor.bg, Dnes.bg, Градът Медия Груп и вестник „Строител“.


Повече информация за събитието и как може да подкрепите фаворитите си научете тук!