Кирьос пак скандализира: Интелектуалното ниво на Чорич = 0

Скандалният австралийски тенисист Ник Кирьос се изказа обидно по адрес на хърватския си колега Борна Чорич. Причина за словесната атака бе изказване от последните часове на преборилия коронавирус хърватин, че е прочел критиките на австралиеца, насочени към Adria Tour, но не го е грижа за мнението на Кирьос.

Както е известно, Чорич бе сред участниците на провалилия се демонстративен шампионат с благотворителен характер Adria Tour, организиран от световния №1 Новак Джокович. Чорич бе един от заразилите се с COVID-19 играчи по време на провеждането на надпреварата. Григор Димитров и Новак Джокович също “пипнаха” вируса, но вече са здрави.

Кирьос, който наскоро нарече германската легенда Борис Бекер “поничка” (самият Бекер пък го определи като “плъх – б.р.), сега написа в Twitter, че интелектуалното ниво на Чорич е нулево. “Трябва да те е грижа. Камъни ли имаш в главата? Пак ще кажа, можеш да застанеш зад твоите хора, аз просто се опитвам да ги държа отговорни. Когато казах това, което казах, не съм имал намерение да се заяждам. Те са тенисисти, не са специални. Както си и мислех, интелектуалното ниво на Чорич е равно на нула”, написа в социалната мрежа Кирьос.